Avui Catalunya en Comú Podem ha fet roda de premsa al CST Hospital de Terrassa. Una roda de premsa, precedida per una reunió amb el comitè d'empresa, en la que han participat la Marta Ribas, número 4 de la candidatura per Barcelona, l'Imma Sañé, número 16 i el regidor de Terrassa en Comú Xavi Martínez per presentar les mesures en Sanitat que portarà Catalunya en Comú Podem a la Generalitat. Una reunió per escoltar de primera mà quina situació es troba el CST, l'empresa pública que gestiona una part de la sanitat a la nostra ciutat i per explicar-los les propostes que Catalunya en Comú Podem porta en matèria de Sanitat.

El regidor Martínez ha destacat que "encara continuem amb dèficits molt importants on faltaria per recuperar com mil milions d'euros de les retallades fetes el 2010-2011. Hi ha tres temes cabdals que ens hi han transmet a la reunió: un és recuperar les condicions laborals arran de les diferents retallades i un problema de reposició de material i que el CST sigui un mitjà propi del Servei Català de la Salut".

La número 16 per Barcelona, Imma Sañé ha explicat que "una de les prioritats de CatComú Podem és consolidar una Sanitat pública, integral i de qualitat per a tothom, recuperant totes aquelles retallades assegurant un accés universal".

Un model de sanitat millorat pel que aposta Catalunya en Comú Podem on s'ha d'apostar en primer lloc per l'atenció primària, que és la porta d'entrada en el sistema sanitari, amb una aposta de recursos i pressupostos. I en segon lloc, com ha explicat la Marta Ribas "no ens podem permetre continuar amb un model pervertit com el que tenim actualment que ha permès "corrupCIU". Un model que s'ha pervertit respecte al que havia de ser perquè permeti la corrupció". Ha d'haver-hi un control estricte dels diners públics i dels ens, empreses, consorcis que utilitzin aquests diners públics. "Necessitem una governança de control del servei públic i de control de la qualitat. L'Hospital de Terrassa en pot ser un exemple si aconseguim que passi a ser mitjà propi".