Avui Catalunya en Comú Podem ha fet roda de premsa a Terrassa la número dos a la llista de Barcelona Elisenda Alamany; la rubienenca i número quatre Marta Ribas ,el montcadetenc i número 5 Joan Josep Nuet així com Conxi Abellán, rubinenca i número deu i la terrassenca Imma Sañé, número 16 de la llista acompanyades d'altres candidats vallesans.

Les candidates vallesanes s'han trobat al Monument de la Dona treballadora on Elisenda Alamany ha explicat que "hem vingut avui a presentar la nostra candidatura amb persones compromeses del Vallès. Per nosaltres el municipalisme és el motor del canvi ia ha de continuar així. El Vallès ha estat n territori pioner en la defensa dels drets i les llibertats més fonamentals. Volem ser la força que posa en relleu la importància dels municipis o només en campanya si no al llarg de la legislatura".

Per la seva part, Joan Josep Nuet ha recordat que "som la candidatura catalana més vallesana. Una comarca de llarga lluita obrera on la indústria forma part de la nostra convivència, de la nostra forma d'entendre el país. Gent de lluita, de reivindicació, organitzada per aconseguir les coses". "Tenim el millor candidat, preparat per governar per tots i totes, no per governar només pels seus. Amb una proposta per tots i totes i aquest és Xavi Domènech" ha emfasitzat Nuet.

Conxi Abellán, la candidata rubinenca ha explicat que "queremos construir con todas las catalanas, no queremos ni DUI, ni unilateralidad, ni 155, ni recortes unilaterales. Queremos una Catalunya de otra manera, que las instituciones trabajen para todas".

Finalment la terrassenca Imma Sañé ha explicat l' "orgull d'anar a la candidatura amb més dones a la seva llista. Dones valentes que aposten pel canvi real. Hem avançat molt en drets de les dones, però el món de treball perpetua les desigualtats entre homes i dones. Segueix existint segregació vertical i horitzontal vers les dones. Volem presentar un pla de xoc contra l'atur i la precarietat, especialment destinat a dones, a persones joves i persones grans".