La candidatura de Catalunya en Comú-Podem compta amb persones procedents dels moviments socials, del món de la universitat o de l'empresa, amb una àmplia trajectòria de treball i formació al servei de bé comú, que han fet un pas endavant en un moment excepcional pel nostre país. Persones com la Imma Sañé, de Terrassa en Comú, número 16 de la candidatura per Barcelona que encapçala l'historiador i activista Xavier Domènech.

Nascuda a Terrassa, és llicenciada en Ciències Polítiques amb diploma en Gènere i desenvolupament i Màster en Relacions Internacionals. Des del 2005 treballa en l'ambit de la cooperació en organismes internacionals com a la Delegació de la Comissió Europea a Kuala Lumpur, Malàisia i de 2007 a 2012 va treballar a "ONU Mujeres", l'agència de les Nacions Unides per a la igualtat de gènere i l'apoderament de la dona, primer a l'Equador i després a Colòmbia. En l'actualitat l'Imma treballa com a responsable de Drets Humans al Consell de l'Advocacia Catalana i forma part de Terrassa en Comú.


Una llista plural amb una gran presència de vallesans com el cap de llista, Xavier Domènech, sabadellenc; l' Elisenda Alamany, de Castellar del Vallès i número 2; la número 4 de la candidatura, la rubinenca Marta Ribas; el número 5, el montcadenc Joan Josep Nuet; en Marc Verneda de Sentmenat al número 13; la terrassenca Imma Sañé al 16; el santcugatenc Ramon Gutiérrez com a número 26 de la candidatura; els sabadellencs Eduard Navarro i Marta Campoy, com a números 43 i 59; Carles Rodríguez de Viladecavalls com a 76 i l'alcaldessa de Montcada Laura Campos com a 77.


La llista per Barcelona la tanca l'alcaldessa Ada Colau i als darrers llocs i com a mostra de suport hi figuren el periodista Jaume Barberà, la lluitadora antifranquista Maria Salvo i el politòleg Vicenç Navarro, entre d'altres.


Un nou camí per una Catalunya en Comú.