Volem compartir amb la ciutadania la nostra proposta d’acord per un #GovernDeCiutat que posi per davant la gent de Terrassa, a favor dels drets i les llibertats, la cohesió i el diàleg.

Un acord que es presenta amb la clara voluntat de fixar com a prioritat la ciutat i la seva gent per sobre dels diferents partits i els seus interessos, que si bé són legítims, l'excepcionalitat del moment requereix d'un esforç i compromís per part de tots i totes que posi per davant Terrassa. Aquesta crida al compromís per tirar endavant un govern de la ciutat de manera responsable no només la fem als diferents partits polítics de la ciutat, sinó que la fem extensiva als diferents agents i grups de la societat civil de Terrassa sent plenament conscients que el futur polític de la nostra ciutat passa en gran part per la seva implicació i perquè facin sentir la seva veu.

Es per això que des de Terrassa en Comú us convidem a venir a l’acte #GovernDeCiutat que es farà ➡dilluns 13 de novembre a la ➡Nova Jazz Cava de Terrassa a les ➡19h.


Un acord que passa per assumir de manera clara 3 eixos:

El primer fa referència a la necessitat de garantir i ordenar el funcionament de la institució per tal de recuperar la il·lusió de totes les persones que en formen part i lluitar contra el desànim que una situació com la actual ha provocat. Desànim que ens han transmès diferents interlocutors amb qui hem tingut ocasió de parlar.

✔El segon fa referència a la necessitat de blindar la feina feta en relació als grans temes de ciutat que considerem prioritaris: la municipalització de l'aigua, les polítiques d'habitatge , les polítiques d'ocupació i el projecte de l'anella verda.

✔El tercer fa referència a la necessitat d'expressar un compromís clar amb els drets i les llibertats democràtiques que inclou un posicionament clar en favor de: l'amnistia dels presos polítics, l'anul·lació del article 155 i la defensa d'un referèndum pactat per decidir el futur polític de Catalunya