El Ple Municipal del mes d'octubre ha aprovat la proposta de resolució presentada per Terrassa en Comú per implementar punts de connexió Wifi oberts, gratuïts i d'alta velocitat a espais públics de la ciutat, així com al Parc de Vallparadís.

L'any 2011, l'Ajuntament de Terrassa va desplegar una xarxa sense fils a diferents espais públics de la ciutat, però una normativa molt restrictiva sobre aquest tipus de servei ha fet que esdevingui obsolet i que no respongui a les necessitats actuals de navegació.
El projecte WIFI4EU , que va ser aprovat el passat 12 de setembre pel Parlament Europeu, permet adequar aquest tipus de servei a les necessitats actuals de navegació i ofereix un marc regulador propi.

Una proposta aprovada juntament amb els tres acords de Junta de Portaveus presentats: el primer en rebuig a la suspensió de l'autonomia de Catalunya i a la defensa de l'autogovern; el segon en suport als alcaldes i alcaldesses investigats per la Fiscalia General i el tercer en rebuig a la repressió contra la ciutadania i les institucions de Catalunya i de defensa del diàleg polític.