El Ple Municipal de dijous 7 de setembre aprova la memòria de gestió directa de l'aigua com el model més eficient i sostenible. Així després de 75 anys la gestió de l'aigua passa a la gestió pública. Un procés que va néixer de la ciutadania i es va traslladar a la institució.

Amb aquesta decisió hem obert camí a les polítiques de recuperació de la gestió pública dels béns comuns, amb una nova manera d'entendre la gestió pública, que la fan més transparent en les que la ciutadania pugui tenir un paper rellevant en les decisions. La decisió demostra que a terrassa des de maig de 2015 hi ha una nova correlació de forces, ciutadanes i institucionals, que estan fent possible canviar maneres de governar aquesta ciutat.

Terrassa En Comú va néixer i ens vam presentar a unes eleccions municipals amb el compromís de canviar les maneres de fer política a la ciutat, i amb la recuperació de la gestió pública/directa dels béns.

Celebrem s'hagi aprovat un nou model de gestió pública, que incorpora en el seu reglament noves maneres d'entendre la gestió pública, que la facin més transparent en les que la ciutadania pugui tenir un paper rellevant en les decisions. Demanarem la màxima exigència en el nou procés i vetllarem per no repetir errors del passat en la gestió pública.

Aquí podeu veure el vídeo del Ple: https://www.youtube.com/watch?v=kO6xJL949A8