El centre cívic Maria Aurèlia Capmany va acollir dijous 20 d'octubre la novena Audiència ciutadana de Terrassa en Comú. El Grup Municipal va fer un repàs dels principals temes en què s'està treballant a la ciutat: gestió directa de l'abastament d'aigua a la ciutat, pla de mobilitat i com afectarà els barris del districte i ordenances fiscals. Un tema cabdal, per tal de millorar el funcionament d'aquest Ajuntament no és suficient amb la justificació que s'han d'incrementar els impostos. És imprescindible millorar l'eficiència i la gestió política dels recursos. La solució als greus problemes que han generat governs anteriors del PSC a la ciutat no se solucionen únicament recaptant més.

Els assistents van aportar temes d'interès com ara la manca d'atenció de l'ajuntament a les seves peticions de millora del barri com en el cas del terreny municipal davant del Carrer Sicília, un lloc freqüentat per persones grans i nens petits que no es troba en les condicions adients de neteja i que l'Ajuntament no ha posat solució davant les reiterades queixes dels veïns. Altres temes que la ciutadania va aportar van ser la mobilitat al barri i la preocupació per la possibilitat que alguns carrers estiguin saturats de trànsit, els impostos municipals o una petició d'informació per poder fer aquest estiu casals inclusius per als nens amb necessitats especials al barri. 

Des de TeC seguim treballant per defensar els nostres barris. Hem de passar dels barris amb problemes i demandes als barris amb projectes. Volem uns barris diversos, forts i equilibrats, que donin sentit col•lectiu a la nostra ciutat.

Al llarg d'aquests mesos hem realitzat 9 audiències ciutadanes on la ciutadania va ser la protagonista: 8 de juny de 2015 al Centre Cívic President Macià; 27 de juliol de 2015 Casal Cívic de Can Boada; 22 d'octubre de 2015 al Centre Cívic Montserrat Roig, 14 de desembre de 2015 al Casal Cívic de Ca n'Aurell, 15 de gener a Can Tusell¸ 10 de març al Centre Cívic Alcalde Morera; 12 de maig al Centre Cívic Avel.lí Estrenjer, el 14 de juliol a Les Arenes i la darrera ahir a La Maurina.

Una prioritat, els barris, que seguirem defensant per fer de Terrassa una ciutat per a tothom.