05/31/2019 - 09:59
Terrassa en Comú ha fet compareixença davant els mitjans després de les Eleccions Municipals del passat 26 de maig. Una compareixença que ha servit per fer valoració dels resultats electorals, així com per parlar del futur de Terrassa en Comú.
05/24/2019 - 10:38 municipals 2019
La Revolta ha acollit l'acte final de campanya de Terrassa en Comú, una festa on hem comptat amb la presència de Marcelo Expósito, exdiputat i la periodista Cristina Fallarás.
Terrassa en Comú ha fet roda de premsa per parlar d'algunes de les mesures que portem en matèria de salut al programa per a les Municipals. Una compareixença on hem comptat amb la Gemma Tarafa, Comissionada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Lleonart i Xavi Matilla. "Som la tercera ciutat en població de Catalunya, tenim dos centres hospitalaris de referència i amb una pitjor assistència sanitària que a moltes altres ciutats de Catalunya. Degut, en molt bona part, a la manca d'...
05/23/2019 - 09:13 Xavi Matilla municipals 2019
El diumenge 26 de maig ens juguem el futur de la nostra ciutat. Moltes persones a Terrassa hem pres consciència que el canvi és inajornable. Recordem que ja fa molt de temps aquesta ciutat millorava, però ara ja fa massa anys que s'ha estancat, està paralitzada. Durant aquests darrers quatre anys s'ha constatat l'esgotament i la incapacitat del PSC per continuar liderant aquesta ciutat. Incapaços d'aportar cap solució als problemes de la ciutat, incapaços fins i tot de garantir el funcionament...
Terrassa en Comú ha estat avui al Mercadal amb la TeCParada per fer compareixença per parlar de la necessitat de "prendre les mesures i polítiques públiques necessàries perquè la tinença d'animals de companyia es faci amb la màxima responsabilitat i per poder garantir el benestar dels animals que conviuen amb nosaltres en aquesta ciutat" ha explicat Xavi Matilla.
05/22/2019 - 10:45 Salut
"La salut a Terrassa" ha estat el títol de la xerrada de Terrassa en Comú a la Plaça de Can Palet "per parlar del futur de la salut a Terrassa. Un eix central de les polítiques públiques de l'Ajuntament que malauradament els darrers anys els equips de govern de la ciutat no han tingut aquesta preocupació. Quan governi TeC posarà la salut al centre de totes les polítiques, sent un eix orientador" ha explicat Xavi Matilla a l'incii de l'acte.
L'ex diputada Lucia Martín i candidata a la llista de Barcelona en Comú ha participat amb Xavi Martínez a la roda de premsa de Terrassa en Comú per parlar d'habitatge.
05/21/2019 - 13:26
Dijous 23 de maig volem tancar la campanya de les Municipals 2019 amb una festa; soparem, riurem, ballarem amb “De La Carmena” acompanyats de Xavi Matilla, la periodista Cristina Fallaràs que tanca la llista de Barcelona en Comú i l'ex diputat Marcelo Expósito. Per un canvi
Honest,
Feminista,
Valent,
Amb Futur
Per un canvi per Terrassa. 
Us hi esperem a La Revolta a partir de les 20.30h per guanyar...
05/20/2019 - 14:25 zona 2 transport Terrassa zona 3
Terrassa en Comú ha fet compareixença amb els mitjans davant estació de FGC Universitat per denunciar l'agravi i la injustícia que pateix Terrassa "en estar situada a la zona 3 dins del sistema tarifari de transport públic metropolità" ha explicat Xavi Matilla.
El Centre Cívic Montserrat Roig ha acollit l'acte "Terrassa Amb Futur" l'acte central de campanya de Terrassa en Comú. "Un acte que ens fa molta il·lusió perquè ens acompanyen dues persones que són un referent per a Terrassa en Comú del que nosaltres diem política en majúscula, política feta des de la noblesa de les idees i des de l'esforç diari, la regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Gala Pin i Xavier Domènech...

Pàgines