04/30/2019 - 16:10
Volem compartir amb la ciutadania un dinar el dia 5 de maig a la Plaça García Lorca a les 12.30h. Una trobada que compartireu amb totes les persones que conformen la candidatura de Terrassa en Comú.

-Comptarem amb espai infantil.
-Hi haurà possibilitat de dinar vegetarià.
-Tindrem música
-Tiquet pel dinar 5€
-Tiquet per beguda 1.5€
04/26/2019 - 15:59 Anella Verda Terrassa
Ahir divendres el Ple Municipal aprovà provisionalment el projecte de l'Anella Verda de Terrassa. Aquest és un d'aquells documents urbanístics que van més enllà del seu propi contingut i que tenen la capacitat i la potència de definir model de ciutat.
04/26/2019 - 08:59 audiència ciutadana
Dijous 2 de maig farem l'Audiència Final de Mandat de Terrassa en Comú al Centre Cívic President Macià (Rambla Francesc Macià, 189) a les 19h
04/25/2019 - 13:01
"El feminisme ha de ser el debat central d'aquests quatre anys al Congrés" ha explicat la Mercè Gómez a l´ inici de la trobada de feminismes i LGTBI celebrat dimecres 24 d'abril a La Revolta on també hem comptat amb la presència del candidat d'En Comú Podem, Carles Rodríguez. "Ens comprometem a portar la Llei estatal LGTBI i la Llei estatal Trans, iniciativa d'En Comú Podem, lleis treballades a fons amb tots els col·lectius LGTBI i que aquesta...
Terrassa en Comú ha presentat una proposta de resolució perquè l'Ajuntament de Terrassa elabori una memòria d'activitats dels grups municipals així com per establir un sistema d'avaluació de les polítiques públiques municipals. A la proposta s'han sumat els grups municipals d'ERC-MES, PP, Cs i PDeCAT.
04/24/2019 - 17:13 candidatura municipals 2019
Terrassa en Comú ha registrat la candidatura amb la que concorrerà a les properes eleccions Municipals del 26 de maig. Una candidatura encapçalada per Xavier Matilla Ayala i que tanca en lloc d'honor la que fou l'any 1991 la primera Regidora de Promoció de la Dona de tot l'estat espanyol, la Rosa Maria Fernández; lluitadora pels drets de les dones i la igualtat d'oportunitats.
Les candidates d'En Comú Podem, Joan Mena i Mercè Gómez, han fet roda de premsa al Mercadal per parlar d'educació, "l'educació és un bé d'interès general que beneficia al conjunt de la societat" ha explicat Mena.
"De Terrassa a Europa: Construïm ciutadania en comú, amb municipis valents i una Europa defensora dels DDHH" ha estat el títol de l'acte on hem pogut comptar amb Ernest Urtasun, eurodiputat i cap de llista de Catalunya En Comú a les eleccions europees, Xavi Matilla, candidat a l'alcaldia de Terrassa, Arantxa Gurtubay, activista pels drets humans i extreballadora de l'ACNUR i Laila Suossi, col·lectiu pares i mares de l'Escola President Salvans. "Avui fem un...
04/11/2019 - 18:33 Eleccions generals En Comú POdem
La nit de l'11 d'abril al Vapor Ventalló hem donat el tret de sortida a la campanya d'En Comú Podem a la nostra ciutat. Unes eleccions amb un equip per aconseguir, amb la força de la gent comuna, que Catalunya comenci a avançar.
04/09/2019 - 15:14 Europa municipis Eleccions generals
Als nostres municipis i a Europa estan guanyant terreny discursos d’odi contra les persones migrades, refugiades o d’origen divers que demanen un increment de la seguritització del territori. ✔Volem una Europa oberta, acollidora de les persones migrants que posi la vida i els drets humans al davant.
✔Volem construir conjuntament ciutats de drets.
✔Volem construir una Europa municipalista. 
✔Volem que les persones migrants tinguin drets de ciutadania i accés als drets socials...

Pàgines