03/25/2019 - 13:32 audiència ciutadana
Dissabte 30 de març farem la 23a, a la Plaça Can Roca a les 12h.   Volem compartir amb els veïns i veïnes algunes de les propostes que estem treballant des de l'oposició a l'Ajuntament i poder recollir les propostes de la ciutadania. 
03/25/2019 - 11:15 acord de junta de portaveus
Des de Terrassa en Comú hem presentat un acord de Junta de Portaveus per demanar al Govern de la Generalitat de Catalunya a la retirada immediata del Decret Llei 5/2019 de mesures urgents per a millorar l'accés a l'habitatge, i als grups parlamentaris la no ratificació en el Parlament. Un decret fet d'esquena als Ajuntaments, les entitats i la ciutadania. L'acord també demana iniciar un procés de debat, consens i propostes per a elaborar un nou Decret Llei amb el màxim consens i...
La Plaça Lluís Companys s'ha omplert per escoltar l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi Matilla, alcaldable de TeC a l'acte de presentació del candidat de Terrassa en Comú a l'alcaldia.
03/22/2019 - 10:37 Eleccions generals ECP
L'Espai TeC ha acollit la roda de premsa de Terrassa en Comú amb Xavi Matilla i Mercè Gómez, candidata de Catalunya en Comú al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona.
03/18/2019 - 20:09 Matilla 2019 municipalisme Terrassa
Diumenge 24 de març no us  podeu perdre l'acte de presentació del candidat a l'alcaldia on comptarem amb l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi Matilla, alcaldable de Terrassa en Comú.
03/15/2019 - 09:45 audiència ciutadana Torre-Sana
El Centre Cívic de Montserrat, Torre-Sana i Vilardell va acollir dijous 14 de març la 22a Audiència Ciutadana de Terrassa en Comú on veïns i veïnes del barri ens van acompanyar i van compartir les seves inquietuds i propostes. Les regidores van recollir les peticions i inquietuds dels veïns i veïnes centrades en la necessitat de millor connectivitat amb transport públic, la situació de les rieres i la neteja del barri, una constant a totes les audiències que hem fet.
03/13/2019 - 17:51 Clima Vaga Mundial
Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus en suport a la convocatòria de Vaga Mundial del Clima pel dia 15 de març del moviment global Fridays for Future de joves i adolescents estudiants d'arreu del planeta. Aquest divendres 15 de març el moviment F4F ha convocat vaga mundial fent crida a joves i adolescents perquè surtin al carrer a exigir a governs i a adults, justícia social i climàtica així com un compromís clar per protegir el futur i evitar l'...
03/06/2019 - 16:59 8M Anna Rius Vaga Feminista
Les dones hem iniciat la nostra revolució. Sens dubte i sense aturador. Totes. Ens hem atipat de discursos buits, de plans i mesures incompletes i de discriminacions constants, tant en les grans decisions com en els petits micro masclismes diaris. I hem dit prou a la nostra manera, amb molta preparació, molta mesura, molta feina, discursos molt elaborats, molta sororitat i una enorme capacitat autocrítica. Precaucions imprescindibles en un debat que sabem serà complicat, ja que l'hegemonia del...
Dijous 14 de març farem la 22a, al Casal Cívic de Montserrat, Torre-Sana i Vilardell (Carrer Salamanca, 35) a les 19h
03/04/2019 - 11:01 programa 2019 Muncipals 2019
Terrassa en Comú iniciem un procés participatiu únic per a la construcció del programa per a les Municipals del maig del 2019 a través de l’Agòra TeC, una plataforma de participació basada en el software Decidim que actualment utilitzen més de 30 ciutats i organitzacions d’arreu de l’Estat. Terrassa en Comú és pionera en la utilització d’aquesta plataforma per obrir la participació i els debats de l’organització a tota la ciutadania.

Pàgines