El Ple Municipal del mes de març ha aprovat les 5 propostes presentades per Terrassa en Comú.
Dimecres 3 d'abril volem parlar de mobilitat; de nous models urbans que ja s'estan implantant, d'actuacions concretes així com temes claus de mobilitat urbana i actuacions futures.
Les reivivindicacions de la vaga feminista no només s'han de plantejar el 8 de març, sinó que han d'estar presents en les polítiques que realitza el consistori durant tot l'any. Per aquesta raó, Terrassa en Comú presenta una proposta de resolució en suport al Manifest de la Vaga Feminista 8 març a Catalunya així com per...
03/25/2019 - 11:15 acord de junta de portaveus
Des de Terrassa en Comú hem presentat un acord de Junta de Portaveus per demanar al Govern de la Generalitat de Catalunya a la retirada immediata del Decret Llei 5/2019 de mesures urgents per a millorar l'accés a l'habitatge, i als grups parlamentaris la no ratificació en el Parlament. Un decret fet d'esquena als Ajuntaments, les entitats i la ciutadania. L'acord també demana iniciar un procés de debat, consens i propostes per a elaborar un nou Decret Llei amb el màxim consens i...
La Plaça Lluís Companys s'ha omplert per escoltar l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi Matilla, alcaldable de TeC a l'acte de presentació del candidat de Terrassa en Comú a l'alcaldia.
03/24/2019 - 13:32 audiència ciutadana
Dissabte 30 de març farem la 23a, a la Plaça Can Roca a les 12h.   Volem compartir amb els veïns i veïnes algunes de les propostes que estem treballant des de l'oposició a l'Ajuntament i poder recollir les propostes de la ciutadania. 
03/22/2019 - 10:37 Eleccions generals ECP
L'Espai TeC ha acollit la roda de premsa de Terrassa en Comú amb Xavi Matilla i Mercè Gómez, candidata d'En Comú Podem al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona.
03/18/2019 - 20:09 Matilla 2019 municipalisme Terrassa
Diumenge 24 de març no us  podeu perdre l'acte de presentació del candidat a l'alcaldia on comptarem amb l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi Matilla, alcaldable de Terrassa en Comú.
03/15/2019 - 09:45 audiència ciutadana Torre-Sana
El Centre Cívic de Montserrat, Torre-Sana i Vilardell va acollir dijous 14 de març la 22a Audiència Ciutadana de Terrassa en Comú on veïns i veïnes del barri ens van acompanyar i van compartir les seves inquietuds i propostes. Les regidores van recollir les peticions i inquietuds dels veïns i veïnes centrades en la necessitat de millor connectivitat amb transport públic, la situació de les rieres i la neteja del barri, una constant a totes les audiències que hem fet.
03/13/2019 - 17:51 Clima Vaga Mundial
Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus en suport a la convocatòria de Vaga Mundial del Clima pel dia 15 de març del moviment global Fridays for Future de joves i adolescents estudiants d'arreu del planeta. Aquest divendres 15 de març el moviment F4F ha convocat vaga mundial fent crida a joves i adolescents perquè surtin al carrer a exigir a governs i a adults, justícia social i climàtica així com un compromís clar per protegir el futur i evitar l'...

Pàgines