02/28/2019 - 22:09
El Ple Municipal del mes de febrer ha aprovat les tres mesures proposades per TeC. La primera mesura, la proposta de resolució per al disseny i la convocatòria d'un nou projecte i direcció del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa i Teatre Noves Tendències.
El Centre Cívic Alcalde Morera va acollir dimecres 27 de febrer la 21a Audiència Ciutadana de TeC on les regidores de TeC van conversar amb veïns i veïnes sobre algunes de les propostes que estan treballant des de l'oposició i van poder recollir les inquietuds i propostes dels assistents. Una trobada amb els veïns i veïnes on han compartit les seves inquietuds en una conversa que es va centrar en parlar de la situació de l'escola President Salvans, on mares, pares i...
02/26/2019 - 15:54 article Xavi Martínez Llei 24/2015
Divendres passat 22 de febrer de 2019 es va publicar al BOE la sentència de desistiment del recurs que el PP i la banca van presentar al Tribunal Constitucional contra la Llei 24/2015, una nova victòria dels promotors d'aquesta Llei, la PAH, l' APE i l' Observatori DESC que mai van deixar de creure que sí que es podia i van tornar a fer possible l'impossible.
Terrassa en Comú ha presentat en RdP dues de les mesures que portarà al Ple Municipal del mes de febrer. La primera una proposta de resolució per a la promoció del joc infantil a la ciutat i la segona un acord de Junta de Portaveus per exigir l'aplicació immediata de la Llei 24/2015 per a garantir el dret a l'habitatge a Terrassa.
Terrassa en Comú ha presentat proposta de resolució per al disseny i la convocatòria d'un nou projecte i direcció del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa i Teatre Noves Tendències.
02/25/2019 - 12:45 programa municipals 2019
Dissabte 23 de febrer Terrassa en Comú va realitzar la primera de les trobades centrades a fer el programa per a les Municipals de 2019. Unes trobades obertes a tota la ciutadania per poder construir un programa de forma col·lectiva i participativa.
02/20/2019 - 16:49
Dimecres 27 de febrer farem la 21a, al Centre Cívic Alcalde Morera  (Plaça de Can Palet, 1) a les 19h

Volem compartir amb els veïns i veïnes algunes de les propostes que estem treballant des de l'oposició a l'Ajuntament i poder recollir les propostes de la ciutadania. 

02/19/2019 - 19:40 urbanisme POUM
El PSC ha presentat dues propostes urbanístiques per al Ple de mes de febrer que recuperen la idea de l'especulació urbanística com a motor de desenvolupament de la ciutat de la mà del bloc de la dreta de PDeCAT, PP i Cs. La primera és d'una modificació de POUM que afecta 10 sectors pendents de desenvolupament. La modificació eximeix a aquests sectors d'haver d'implementar el sistema de recollida neumàtica de residus previst al POUM. Això significa la reducció d'un...
02/19/2019 - 18:18 whatsApp
-Vols rebre directament la informació de primera mà al teu telèfon? -Vols saber què estem fent per Terrassa? -Vols participar del canvi i en la construcció de la Terrassa del futur?
  Apunta't al WhatsApp de Terrassa en Comú!
Al llarg d'aquests 4 anys hem iniciat una nova època per al municipalisme. Liderar políticament la ciutat vol dir aportar idees, visions de futur que facin de Terrassa la ciutat que volem. Una ciutat amb la ciutadania com a protagonista. Liderar políticament vol dir contribuir a recuperar la il·lusió d'un futur millor, d''una Terrassa Amb Futur. El dia 23 volem començar a treballar el programa per a les municipals 2019 i volem comptar amb tu. Volem construir...

Pàgines