10/31/2018 - 22:11 Menjadors escolars
Dilluns 29 d'octubre, 158 infants de les escoles de Terrassa han estat expulsats dels serveis de menjadors escolars per presumpte impagament de les quotes del servei. Els alumnes usuaris del servei als quals les famílies no han anat a buscar, se'ls ha donat un entrepà i no han dinat el mateix que els seus companys. D'entre aquests infants, també hi ha perceptors de beques.
10/30/2018 - 10:15 pressupostos Ple extraordinari
La proposta de pressupostos presentada per l’equip de govern respon novament a una lògica de pura continuïtat. Podríem dir que augmenten les xifres però no les idees. Altrament hem de tenir present que la discussió política es centra únicament en 20Meur de 200 Meur. Per tant tornem a estar davant un exercici merament comptable on es manté el criteri de «repartidora» de recursos sense cap tipus de visió estratègica, sense visió de futur i el més greu i preocupant, sense capacitat de generar il·...
10/26/2018 - 13:13 articl opinió Gent gran
"Envejecer es como escalar una gran montaña: mientras se sube las fuerzas disminuyen, pero la mirada es más libre, la vista más amplia y serena" Ingmar Bergman. Al Ple de l'Ajuntament de Terrassa del 25 d'octubre va aprovar per unanimitat la proposta presentada per Terrassa en Comú per a diagnosticar les necessitats i els recursos/serveis necessaris per a la gent gran de Terrassa i millorar-ne l'atenció. Una proposta que vàrem presentar amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, celebrat...
El Ple Municipal de l'Ajuntament de Terrassa va aprovar per unanimitat l'acord de Junta de Portaveus presentat per TeC a instància del grup motor de la Coordinadora SOS Menjadors escolars. Un acord per instar el Departament d'Ensenyament a aturar els treballs d'elaboració i aprovació del Decret de menjadors.
10/26/2018 - 09:33 ple municipal octubre 2018
El Ple Municipal d'octubre ha aprovat les propostes presentades per TeC, tres acords de Junta de Portaveus i tres propostes de resolució.
Terrassa en Comú presenta al ple d'avui una proposta, conjuntament amb el PDeCAT, perquè el Tribunal Suprem executi la sentència referent a l’Impost d’actes jurídics documentats. Des deTerrassa en Comú hem incorporat un segon acord on s'insta al govern del President Pedro Sánchez a modificar la normativa per deixar clar que les despeses de constitució de les hipoteques els han de pagar els bancs, i que per això sigui possible es modifiqui la legislació vigent.
Les "ciutats del canvi" ens hem unit a l'"Atlas del Cambio" una eina digital per a posar en comú les polítiques municipalistes transformadores portades a terme des de 2015 per a aconseguir ciutats més valentes, justes, habitables, democràtiques que curen i col·laboren. Una eina que inclou un repositori pioner de les polítiques realitzades des de maig de 2015 per les "ciutats del canvi", Terrassa n'és una d'elles.
10/24/2018 - 16:00 audiència ciutadana
El Casal Cívic de Sant Pere va acollir dimarts 23 d'octubre la 17a Audiència Ciutadana de TeC on les regidores de TeC van compartir amb un nodrit nombre de veïns i veïnes algunes de les propostes que estan treballant des de l'oposició i van poder recollir les inquietuds i propostes dels assistents.
En relació a la proposta d'Ordenances Fiscals (OOFF) i Pressupostos que ha presentat l'equip de govern del PSC, des de Terrassa en Comú hem proposat una sèrie d'accions puntuals d'acord amb els següents criteris:
Dimarts 23 d'octubre us convidem a la 17a Audiència Ciutadana de TeC que es realitzarà al Casal Cívic de Sant Pere (Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 337) a les 19.00h.

Pàgines