09/28/2018 - 09:06 aigua Municipalització aigua
L'Ajuntament de Terrassa i Mina han arribat a un acord per facilitar el traspàs del servei d'aigua a la nova empresa pública EPEL Terrassa Cicle de l'Aigua.
09/27/2018 - 19:40 ple municipal Ple setembre 2018
El Ple Municipal del mes de setembre ha aprovat les propostes presentades per TeC, dos acords de Junta de Portaveus i una proposta de resolució.
Terrassa en Comú ha presentat proposta de resolució per a la feminització de l'esport o l'activitat física a Terrassa. Una proposta que demana afirmar el compromís de l'Ajuntament de Terrassa perquè la pràctica esportiva i l'activitat física a la nostra ciutat siguin paritàries, destinant els recursos al finançament de les entitats, en les activitats que promou l'Ajuntament de forma paritària.
09/24/2018 - 09:29 CatComú
El Consell Nacional de Catalunya en Comú va ratificar dissabte 22 de setembre la proposta de l'Executiva per a la nova coordinació i la nova executiva. Una proposta que consta de 3 coordinadors generals, Ada Colau, Candela López i Ramon Arnabat, i 6 secretaries.

La secretaria de Municipalisme la portarà Agnès Petit, responsable política d'organització i territori de Terrassa en Comú. Pel que fa a la resta de secretaries, Joan Mena serà el portaveu i...
Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus de condemna a la devolució exprés de 116 persones el passat 22 d'agost a Ceuta.
El Saló de Plens de l'Ajuntament ha acollit el Ple extraordinari de residus a petició de TeC i ERC-MES, l'únic ple extraordinari d'aquest mandat.

El ple ha debatut una única proposta de resolució que ha estat treballada amb el màxim consens pels grups de l'oposició, incorporant accions propositives a un acord únic que porta la reprovació de la gestió que ha fet l'equip de govern del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat de Terrassa durant el present mandat i la...
Terrassa està bruta. Si més no, més bruta del que seria desitjable. Aquest és un fet inqüestionable, comprovable empíricament. Totes tenim al cap imatges que ho demostren. O alguna persona coneguda que quan ha vingut a visitar-nos ens ho ha dit. El servei de recollida de neteja i recollida de residus municipal, prestat per l'empresa pública Eco-Equip no funciona adequadament. Tots tenim imatges de contenidors i papereres desbordades o coneixem casos de peticions de recollida que s'eternitzen,...
09/17/2018 - 10:35 inici curs Àgora TeC setembre 2018
Dissabte 15 de setembre vam donar el "tret de sortida" a aquest nou curs polític amb un acte al mNACTEC on els assistents van poder conèixer la principal novetat que portem, l'Àgora TeC.

Les regidores de TeC Marta Muntanyola i Òscar Monterde van presentar l'Àgora de TeC, la plataforma digital de participació oberta i democràtica. "L'Àgora ens permet crear uns diàlegs i converses constants amb la ciutadania, amb diferents processos participatius...
09/17/2018 - 09:39 Àgora TeC
Dissabte 15 de setembre vam donar el tret de sortida a l'inici d'aquest nou curs polític presentant una de les principals novetats que portem l'Àgora TeC. ✔Un espai de participació obert i democràtic. ✔Un espai per pensar col.lectivament la ciutat. ✔Un espai per construir futur a la ciutat. ✔Un espai per a totes. ✔Una espai de comunicació. L’Àgora està cridada a esdevenir una eina essencial per Terrassa, suma't i fes que se sumin d'altres!
Dimarts 18 de setembre se celebrarà el Ple extraordinari de residus a proposta de TeC i ERC-MES. El Ple debatrà una única proposta de resolució que ha estat treballada amb el màxim consens pel grups de l'oposició, incorporant accions propositives a un acord únic: -Reprovació de la gestió que ha fet l'equip de govern del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat de Terrassa durant el present mandat i la implementació per mandat plenari de mesures correctives immediates...

Pàgines