09/28/2018 - 09:06 aigua Municipalització aigua
L'Ajuntament de Terrassa i Mina han arribat a un acord per facilitar el traspàs del servei d'aigua a la nova empresa pública EPEL Terrassa Cicle de l'Aigua.
09/27/2018 - 19:40 ple municipal Ple setembre 2018
El Ple Municipal del mes de setembre ha aprovat les propostes presentades per TeC, dos acords de Junta de Portaveus i una proposta de resolució.
Terrassa en Comú ha presentat proposta de resolució per a la feminització de l'esport o l'activitat física a Terrassa. Una proposta que demana afirmar el compromís de l'Ajuntament de Terrassa perquè la pràctica esportiva i l'activitat física a la nostra ciutat siguin paritàries, destinant els recursos al finançament de les entitats, en les activitats que promou l'Ajuntament de forma paritària.

09/24/2018 - 09:29 CatComú
El Consell Nacional de Catalunya en Comú va ratificar dissabte 22 de setembre la proposta de l'Executiva per a la nova coordinació i la nova executiva. Una proposta que consta de 3 coordinadors generals, Ada Colau, Candela López i Ramon Arnabat, i 6 secretaries.

La secretaria de Municipalisme la portarà Agnès Petit, responsable política d'organització i territori de Terrassa en Comú. Pel que fa a la resta de secretaries, Joan Mena serà el portaveu i...
Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus de condemna a la devolució exprés de 116 persones el passat 22 d'agost a Ceuta.
El Saló de Plens de l'Ajuntament ha acollit el Ple extraordinari de residus a petició de TeC i ERC-MES, l'únic ple extraordinari d'aquest mandat.

El ple ha debatut una única proposta de resolució que ha estat treballada amb el màxim consens pels grups de l'oposició, incorporant accions propositives a un acord únic que porta la reprovació de la gestió que ha fet l'equip de govern del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat de Terrassa durant el present mandat i...
Terrassa està bruta. Si més no, més bruta del que seria desitjable. Aquest és un fet inqüestionable, comprovable empíricament. Totes tenim al cap imatges que ho demostren. O alguna persona coneguda que quan ha vingut a visitar-nos ens ho ha dit. El servei de recollida de neteja i recollida de residus municipal, prestat per l'empresa pública Eco-Equip no funciona adequadament. Tots tenim imatges de contenidors i papereres desbordades o coneixem casos de peticions de recollida que s'eternitzen,...
09/17/2018 - 10:35 inici curs Àgora TeC setembre 2018
Dissabte 15 de setembre vam donar el "tret de sortida" a aquest nou curs polític amb un acte al mNACTEC on els assistents van poder conèixer la principal novetat que portem, l'Àgora TeC.

Les regidores de TeC Marta Muntanyola i Òscar Monterde van presentar l'Àgora de TeC, la plataforma digital de participació oberta i democràtica. "L'Àgora ens permet crear uns diàlegs i converses constants amb la ciutadania, amb diferents processos participatius...
09/17/2018 - 09:39 Àgora TeC
Dissabte 15 de setembre vam donar el tret de sortida a l'inici d'aquest nou curs polític presentant una de les principals novetats que portem l'Àgora TeC. ✔Un espai de participació obert i democràtic. ✔Un espai per pensar col.lectivament la ciutat. ✔Un espai per construir futur a la ciutat. ✔Un espai per a totes. ✔Una espai de comunicació. L’Àgora està cridada a esdevenir una eina essencial per Terrassa, suma't i fes que se sumin d'altres!
Dimarts 18 de setembre se celebrarà el Ple extraordinari de residus a proposta de TeC i ERC-MES. El Ple debatrà una única proposta de resolució que ha estat treballada amb el màxim consens pel grups de l'oposició, incorporant accions propositives a un acord únic: -Reprovació de la gestió que ha fet l'equip de govern del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat de Terrassa durant el present mandat i la implementació per mandat plenari de mesures correctives immediates...

Pàgines