07/25/2018 - 19:35 article opinió
El passat 23 de juliol feia 82 anys de la creació del PSUC. Aquell partit que després de la guerra es convertiria en el pilar fonamental de la lluita antifranquista. La lluita pels drets i les llibertats al llarg dels anys del franquisme no s'entendria sense un PSUC que esdevenia un instrument que va saber articular totes aquelles persones que no es resignaven i que davant la dictadura van optar per obrir camins per millorar la vida de les classes populars molt castigades pel règim i obrir i...
El darrer Ple municipal d'aquest curs ha aprovat les dues propostes presentades per Terrassa en Comú. L'acord de Junta de Portaveus per a donar suport a la campanya de la PAH per demanar al President de la Generalitat i al President del Govern recuperar la Llei 24/2015 ha estat aprovat pel Ple. Un acord que demana que l'Ajuntament de Terrassa es manifesti a favor de la recuperació de la Llei 24/2015 i exigeixi l'aplicació immediata de tots els seus articles. Una llei que va ser...
07/18/2018 - 16:56 articles d'opinió
Aquest mes de descans per carregar forces us proposem la relectura d'aquells articles que hem publicat al llarg del primer semestre d'enguany.
07/16/2018 - 16:44 comissió estratègia de ciutat
El portaveu del Govern i del grup municipal del PSC, Amadeu Aguado, i el portaveu del grup municipal de Terrassa en Comú, Xavier Matilla, han informat a la Junta de Portaveus de l’evolució dels estudis que ha impulsat la Comissió d’Estratègia de Ciutat, constituïda el passat mes de febrer i integrada per l’alcalde, Alfredo Vega, i els portaveus dels dos grups municipals.
Terrassa en Comú ha presentat Acord de Junta de Portaveus per a donar suport a la campanya de la PAH per demanar al President de la Generalitat i al President del Govern recuperar la Llei 24/2015. Donat el canvi que s'han produït al Govern central, creiem que ha arribat el moment de retirar el recurs d'inconstitucionalitat a l'única Llei que garanteix el
dret a un habitatge digne.

Un acord que demana que l'Ajuntament de Terrassa es manifesti a favor de la...
Terrassa en Comú ha fet roda de premsa per presentar la proposta de resolució que portarem al Ple Municipal del mes de juliol, el darrer d'aquest curs polític. Una proposta centrada en la implementació d'una bústia ètica i de bon govern a l'Ajuntament de Terrassa que hauria d'entrar en funcionament el gener de 2019.

07/13/2018 - 12:23 FesTeC
Dijous 12 de juliol a les 19 hores vam celebrar la FesTeC de l’estiu 2018, una trobada per acomiadar aquest curs polític on vam poder gaudir d’una vesprada a la fresca del Parc Vallparadís.
Terrassa en Comú i ERC-MES hem fet roda de premsa conjunta per demanar la celebració d'un Ple extraordinari per abordar la situació de la neteja i la recollida de residus a la nostra ciutat. Una roda de premsa on hem volgut denunciar que la nostra ciutat no passa pel millor moment en el tema de la recollida de residus amb carrers amb un aspecte no desitjat.

Una situació en la qual ens trobem que demostra que el govern del PSC és incapaç de redreçar la situació en què ...
07/06/2018 - 13:12
Ens voleu acompanyar a la festa de tancament de curs de TeC? Dijous 12 de juliol us esperem a la FesTeC que farem al xiringuito Cal Toni Terrassa (Carrer Torrent Vallparadís, 1, Parc de Vallparadís) a les 19.00h.
07/04/2018 - 10:29 Catalunya En Comú eleccions 2018
Dimarts 3 de juliol s'han fet públics els resultats provisionals de les eleccions per a la renovació dels òrgans representatius de Catalunya en Comú, uns resultats que seran definitius el dia 7. Cal destacar que diverses persones vinculades a Terrassa en Comú han estat escollides per a formar part tant de l'Executiva com del Consell Nacional.