06/28/2018 - 21:20 eleccions 2018 CatComú
Catalunya en Comú arrenca divendres 29 de juny les votacions per escollir els òrgans de direcció de la formació. Un total de 12.382 persones inscrites al cens de CatComú podran participar en aquestes eleccions internes, que configuraran la propera Executiva, el Consell Nacional de Comuns, la Comissió de Comptes i la Comissió de Garanties. Les votacions es faran de forma telemàtica i estaran obertes des de les 10 hores d’aquest divendres fins les 22 hores del proper dilluns...
06/28/2018 - 20:31 ple municipal juny 2018
El Ple Municipal del mes de juny ha aprovat l'acord de Junta de Portaveus per instar l'alcalde a demanar en nom de l'Ajuntament de Terrassa la immediata derogació de la LRSAL i les propostes de resolució presentades per Terrassa En Comú.
Els incompliments de l’Equip de Govern de les mesures pactades per prevenir possibles agressions masclistes a la Festa Major -que arrenca divendres 29 de juny-, han estat la gota que ha fet vessar la paciència de l’oposicio d’esquerres. Representants de TeC, ERC-MES i CUP han protagonitzat una roda de premsa per denunciar la deixadesa de l'executiu encapçalat per Alfredo Vega en l’àrea de polítiques de gènere. Anna Rius (TeC) Teresa Ciurana (ERC) i Ander Zurimendi (CUP) han...
Dimecres 27 de juny TeC va realitzar la seva 16a audiència ciutadana, la darrera d'aquest curs.
El Ple Municipal del mes de juny debatrà una proposta centrada en donar suport a l'aprenentatge de les llengües a la nostra ciutat que hem presentat.
06/20/2018 - 12:00 gestió residus ple municipal ERC
Dimarts 19 de juny de 2018 vam assistir a una reunió, a la que ens havia convocat el Tinent d'alcalde el Sr. Marc Armengol per discutir les esmenes que els diversos grups municipals havíem presentat al Pla de prevenció i gestió de Residus 2018-2023. A la reunió  vam assistir els grups de Terrassa en Comú, ERC - MES, PDeCAT i CUP i es van absentar els grups del PP i Cs.
06/19/2018 - 11:41 audiència ciutadana Roc Blanc
Dimecres 27 de juny fem la 16a Audiència Ciutadana de TeC a la Plaça del Roc Blanc a les 19h! -Vine
-Pregunta
I acompanya'ns al pica-pica posterior. Si vens en bus, agafa la Línia 5, baixa a la parada “Ferrer i Guàrdia” i a un parell de minuts caminant ens trobareu. Al llarg d'aquests mesos TeC ha realitzat 15 audiències on la ciutadania va ser la protagonista; 15 trobades on els veïns i les veïnes de Terrassa van poder dir la seva.
06/19/2018 - 09:55 dret habitatge ple municipal
Dilluns 18 de juny l'Ajuntament de Barcelona va aprovar inicialment la Modificació de planejament que estableix l'obligació de destinar el 30% del sostre dels edificis de nova construcció o sotmesos a rehabilitació integral a habitatges de protecció oficial. Una mesura clau que estableix un nou paradigma de les polítiques públiques d'habitatge, ja que ha de permetre disposar d'habitatge social a tots els barris de la ciutat i sense haver de recórrer a noves urbanitzacions.

Terrassa En Comú ha fet roda de premsa per presentar l'acord de Junta de Portaveus que portarà al Ple del mes de juny per instar l'alcalde a demanar en nom de l'Ajuntament de Terrassa la immediata derogació de la LRSAL. “Demanem que en un tema tan transcendental com aquest, l'alcalde es manifesti públicament, cosa que fins ara no ha fet. L'Ajuntament de Terrassa és un dels més importants de Catalunya i hauria de ser un dels que pressioni i posi aquest tema sobre la taula”...
06/08/2018 - 09:36 Ganemos Jerez
Els regidors Santiago SánchezKika González van visitar el grup municipal de Terrassa en Comú a l'Ajuntament.

Pàgines