El Ple Municipal ha aprovat les dues de les propostes de resolució que hem presentat en aquest ple, una presentada en solitari i una amb el grup municipal de C's. Un Ple que ha constituït el consell d'administració de l'empresa pública de l'entitat “Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL”. Amb normalitat, rigor i passos ferms avancem cap a la municipalització de l'aigua.
Davant les recents declaracions de l’alcalde de Terrassa Alfredo Vega respecte a la situació actual en els menjadors de les escoles de Terrassa, volem clarificar i explicar el següent:
Terrassa En Comú ha presentat proposta de resolució per al Ple Municipal del mes de maig per agilitzar i fixar terminis per a la construcció d'un equipament municipal al Districte 3.

05/21/2018 - 10:10
Dimarts 5 de juny Assemblea Territorial de Catalunya En Comú a Terrassa. Una assemblea per: ✔Parlar dels següents passos per a arribar a cada poble i ciutat de Catalunya ✔Debatre sobre el Municipalisme per a la transformació social  ✔Posar en comu l'activitat parlamentària.
Terrassa En Comú ha presentat proposta de resolució pel Ple Municipal del mes de maig per a la creació d'un Observatori de la contractació a l'Ajuntament de Terrassa.

El 17 de maig es commemora el dia contra l'homofòbia, la lesfòbia, la bifòbia i la transfòbia com a mostra de rebuig a qualsevol tipus de discriminació per raó d'orientació sexual o identitat de gènere. Un dia per tornar a recordar i condemnar la situació de violència i discriminació que estan patint les persones lesbianes, gais, trans i bisexuals arreu del món.
Terrassa En Comú ha presentat Acord de Junta de Portaveus per expressar la condemna més ferma vers les massacres comeses per les forces israelianes contra la població desarmada que es manifesta a Gaza. Una violència que dilluns 14 de maig va deixar 58 morts, set d'ells menors (segons algunes fonts) i 2400 ferits.

05/15/2018 - 15:08
El Centre Cívic President Macià va acollir l'acte "Aturem la nova bombolla del lloguer. Posem el dret a l'habitatge al centre" amb la diputada d'En Comú Podem Lucía Martín, la cap de gabinet de la Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, Vanesa Valiño, Joan Miquel Gual d'Habitatges La Borda SCCL i el regidor de TeC, Xavi Martínez.

05/07/2018 - 11:17
Aquest dilluns 14 de maig farem l'acte  "Aturem la nova bombolla dels lloguers. Posem el dret a l'habitatge al centre". Un acte on comptarem  amb:

Lucía Martin, diputada d'En Comú Podem al Congrés.
Vanesa Valiño, cap de Gabinet de la Regidoria d'Habitatge, Ajuntament de Barcelona.
Joan Miquel Gual, Habitatges La Borda SCCL.
Xavi Martínez, regidor de TeC (...
05/07/2018 - 09:30 escoles Terrassa debat
Dissabte 5 de maig vam celebrar la trobada "Escoles que fan ciutat" que va comptar amb la Cecília Bayo (activista Assemblea Groga de Gràcia), Joan Berlanga (tinent d'alcalde

Pàgines