L'Ajuntament de Terrassa ha anunciat que l'any vinent es celebraran els Corporate Games a Terrassa. Una iniciativa que consisteix a celebrar una sèrie de competicions esportives per a equips formats per treballadors/es d'empreses privades. Una iniciativa privada que s'ha venut com a molt beneficiosa per a la ciutat, però que, si mirem en detall, desperta molts dubtes respecte a la seva transparència, viabilitat i motivació.
04/27/2018 - 17:12 acord de junta de portaveus
Terrassa en Comú hem presentat acord de Junta de Portaveus en rebuig a la sentència de l'Audiencia Provincial de Navarra coneguda el 26 d'abril del cas de "la manada". Una sentència que condemna els 5 acusats a penes de 9 anys de presó per abús sexual continuat amb prevalença i a 5 anys de llibertat vigilada.
El Ple Municipal del mes d'abril  ha aprovat les dues propostes de resolució que hem presentat. Un Ple que, a proposta de TeC, ha mostrat el seu rebuig a la sentència del judici de "la manada" visualitzant un cartell, en català i castellà, durant el minut de silenci que deien "No es ABUSO, es VIOLACIÓN #yositecreo" “No és ABÚS, és VIOLACIÓ #yositecreo”. Després del minut de silenci, els i les regidores s'han sumat a la concenració en repulsa de la sentència al Raval de Montserrat. 
04/25/2018 - 16:58 ràtios matriculació
Terrassa en Comú hem presentat acord de Junta de Portaveus per a la reducció de ràtios a les escoles i instituts de la nostra ciutat; un acord que portarem al Ple Municipal d'aquest dijous.

Terrassa en Comú portarà al Ple Municipal d'abril una proposta de resolució per la paritat en les contractacions artístiques de la Festa Major de Terrassa.

Dimecres 19 d'abril TeC va realitzar la seva 15a audiència ciutadana en el que portem de mandat.
04/19/2018 - 10:12 Assemblea organitzativa CatComú
Diumenge 22 d'abril se celebrarà l'Assemblea Organitzativa de Catalunya en Comú que ha d'aprovar els Estatuts i els reglaments electorals interns per tal de consolidar la seva estructura orgànica. Uns Estatuts que van rebre 460 aportacions a l'esborrany inicial i que arriben a la cita de diumenge amb una vintena d'esmenes vives.

Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus de condemna als atacs sobre la Franja de Gaza contra la Marxa del Retorn. Una Marxa que reclama a l'Estat d'Israel i a la comunitat internacional el dret a retornar a la seva terra als 8 milions de refugiats palestins que es troben distribuïts entre la Franja de Gaza, Cisjordània, Jerusalem Est, Jordània, Síria i Líban.

Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus pel Ple d'abril en commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la 2a República, el primer règim democràtic de la nostra història que va instaurar un veritable Estat de Dret i va proclamar una de les constitucions més democràtiques i avançades d'Europa.

El 14 d'abril es compliran 87 anys de la proclamació de la 2a República que va portar un programa de canvi social, la separació de l'Estat i de l...
04/12/2018 - 14:21 Comissió d'estratègia abril 2018
Dijous 12 d'abril l'alcalde Alfredo Vega del Grup Municipal del PSC i el Portaveu del Grup Municipal de TeC Xavi Matilla han fet roda de premsa per presentar la Comissió d'estratègia de ciutat conjunta. Una comissió que pretén encetar un procés d’anàlisi i reflexió sobre els aspectes clau de Terrassa, amb una diagnosi de problemàtiques i reptes de futur, que esdevingui d’utilitat en la presa de decisions per al futur de la ciutat.

Pàgines