El passat dijous dia 22 el Ple Municipal de Terrassa aprovà definitivament un nou model de gestió pública de l’aigua a Terrassa. D’aquesta manera Terrassa esdevé la primera gran ciutat a Catalunya i a Espanya, després de Valladolid, que recupera la gestió pública de l’aigua, després de 75 anys de gestió privada. Casualitats, va coincidir amb el Dia Mundial de l’Aigua, fet que ens ajuda a prendre consciència de la importància de l’aigua, i la urgent necessitat de què sigui un bé humà amb el...
El Ple Municipal del mes de març ha aprovat definitivament un nou model de gestió pública de l’aigua a la nostra ciutat. Així Terrassa esdevé la primera gran ciutat a Catalunya i a Espanya, després de Valladolid, que recupera la gestió pública de l’aigua, després de 75 anys de gestió privada.
03/23/2018 - 10:28 FreeOPenArms
Des de Terrassa en Comú ens hem adherit a la campanya #FreeOpenArms Rescatar personas no es un delito/ Sea rescuea is not a crime  i cridem a la participació en les 
03/23/2018 - 10:28 ple municipal març 2018
El Ple Municipal del mes de març ha aprovat les 4 propostes de TeC; una proposta de resolució i tres acords de Junta de Portaveus. Pel que fa a la proposta està centrada en la gestió integral i la dinamització del Parc de Vallparadís i transaccionada amb C's. Un espai urbà natural de referència a la nostra ciutat que connecta el nord amb el sud, que permet una gran quantitat d'usos, aporta valor paisatgístic i ambiental al seu entorn i actua com a equipament ciutadà amb una diversitat d'...
L'aigua és un element essencial per al desenvolupament natural i social sostenible.
A Terrassa En Comú entenem l'aigua en l'àmbit municipal com un recurs que al servei del comú juga un paper clau en la reducció de la pobresa, el creixement econòmic i la sostenibilitat ambiental.

03/21/2018 - 21:59 Catalunya en Comú Podem
Catalunya en Comú obre el procés participatiu en línia per decidir com ha de ser una organització oberta, dinàmica, transformadora, feminista, participativa, de baix a dalt, transparent, democràtica. Entreu a  https://fem.catalunyaencomu.cat/ i participeu! El període d'aportacions serà obert fins el 28 de març!
03/21/2018 - 16:19 Ple Municipal març 2018
El Ple Municipal del mes de març debatrà 4 propostes de TeC; una proposta de resolució i tres acords de Junta de Portaveus. Pel que fa a la proposta està centrada en la gestió integral i la dinamització del Parc de Vallparadís. Un espai urbà natural de referència a la nostra ciutat que connecta el nord amb el sud, que permet una gran quantitat d'usos, aporta valor paisatgístic i ambiental al seu entorn i actua com a equipament ciutadà amb una diversitat d'activitats que s'hi realitzen.
Al Ple Municipal del mes de març hem presentat un segon Acord de Junta de Portaveus centrat en el desplegament de la Renda Garantida de Ciutadania.
Avui hem presentat en roda de premsa la proposta de resolució que portarem al Ple Municipal del mes de març, una proposta centrada en la gestió integral i la dinamització del Parc de Vallparadís. Un espai urbà natural de referència a la nostra ciutat que connecta el nord amb el sud, que permet una gran quantitat d'usos, aporta valor paisatgístic i ambiental al seu entorn i actua com a equipament ciutadà amb una diversitat d'activitats que s'hi realitzen.

Terrassa en Comú ha presentat pel Ple Municipal del mes de març un Acord de Junta de Portaveus perquè l'Ajuntament de Terrassa presenti un projecte a la convocatòria del pilot d'edificis intel·ligents del Pla Nacional de Territoris Intel·ligents.

Pàgines