El Ple de l'Ajuntament de Terrassa del mes de desembre ha aprovat les propostes presentades per TeC, unes propostes que porten l'agenda social com a tema central.

Catalunya en Comú Podem ha fet la darrera roda de premsa de campanya a Terrassa centrada en ecologia amb Janet Sanz, tinent d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona i responsable de l'àrea d'ecologia de l'àrea metropolitana de Barcelona, Quim Pérez, cand
12/18/2017 - 20:44 educació Catalunya en Comú Podem
La Biblioteca Central de Terrassa ha acollit l'acte "Parlem d'educació" on han participat el diputat d'En Comú Podem Joan Mena i la candidata per la llista de Barcelona de Catalunya en Comú Podem, Rosa Cañadell.

L'acte ha estat presentat per la regidora de Terrassa en Comú, Marta Muntanyola, que a la seva presentació ha recordat que "a Terrassa durant aquesta campanya electoral hem considerat...
Catalunya en Comú Podem hem fet roda de premsa aquest matí per parlar de drets LGTBI amb la diputada d'En Comú Podem Mar Garcia, les candidates per Barcelona Imma Sañé i Carles Rodríguez i la regidora de Terrassa en Comú, Anna Rius.

Abans de la roda de premsa les quatre s'han reunit amb el col.lectiu LGTBI Terrassa "una reunió molt fructífera on s'han tractat els temes importants, com el pacte Dasig que no s'està portant a terme ni executant en tota...
Avui hem presentat en roda de premsa els acords de Junta de Portaveus i les dues propostes de resolució que presentarem al Ple Municipal de desembre d'aquest divendres.
12/17/2017 - 15:01 Catalunya en Comú Podem feminisme
Avui hem parlat de feminismes a Terrassa amb les candidates de la llista per Barcelona de Catalunya en Comú Podem Imma Sañé i Cristina Bedmar i amb la regidora de Terrassa en Comú Anna Rius. "Portem el feminismes en el nostre adn. Posem la feminitzacio al centre de la política. Com? paritat, impulsar la discriminació positiva, clàusules socials que incloguin la igualtat en les contractacions i la nostra lluita ha d'anar al carrer, s'ha de visibilitzar" ha explicat la regidora de TeC...
12/15/2017 - 12:54 treball Catalunya en Comú Podem 21D
Avui hem fet roda de premsa amb la diputada Aina Vidal d'En Comú Podem al Congrés i amb la candidata per Barcelona de Catalunya en Comú Podem Núria Lozano centrada en la problemàtica laboral.
Avui hem fet roda de premsa amb la diputada Lucia Martín d'En Comú Podem al Congrés i amb el regidor de Terrassa en Comú, Xavi Martínez centrada en habitatge i pobresa energètica.

12/14/2017 - 09:19
Diumenge 17 de desembre l'acte "Parlem de feminismes" on comptarem  amb: ✔Imma Sañé, candidata per Barcelona de Catalunya en Comú Podem.
Cristina Bedmar, candidata per Barcelona de Catalunya en Comú Podem. 
Maria Freixanet, senadora d'En Comú Podem.
Anna Rius, regidora de Terrassa en Comú. L'acte es desenvoluparà al Casal de Cívic del Segle XX (Plaça del...
12/14/2017 - 09:16 educació Catalunya en Comú Podem
Dilluns 18 de desembre farem el darrer acte de Catalunya en Comú Podem a Terrassa, aquesta vegada "Parlem d'educació". Un acte on comptarem  amb: ✔Joan Mena, diputat d'En Comú Podem al Congrés.
Rosa Cañadell, candidata per Barcelona de Catalunya en Comú Podem.  L'acte es desenvoluparà a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les LLetres, 1) a les 19h. Us...

Pàgines