11/29/2017 - 20:24 Catalunya en Comú Podem 21D
Engeguem motors aquest dissabte 2 de desembre a Terrassa amb l'acte Un nou futur per a Catalunya. Un acte on comptarem  amb:

Irene Montero, portaveu d' Unidos Podemos- ECP-EM al Congrés.
El Ple Municipal de novembre aprova una proposta de resolució Terrassa en Comú per promoure i aconseguir adhesions al Protocol de dol de la nostra ciutat en casos de feminicidis i altres assassinats per violència masclista. Una proposta que demana l'adopció dels següents acords: 1. Finalitzar la redacció del protocol de dol en un període màxim de 2 mesos.
2. Dissenyar i executar una campanya en un màxim de 3 mesos per tal de donar-lo a...
11/21/2017 - 12:27 21D eleccions TeC
La candidatura de Catalunya en Comú-Podem compta amb persones procedents dels moviments socials, del món de la universitat o de l'empresa, amb una àmplia trajectòria de treball i formació al servei de bé comú, que han fet un pas endavant en un moment excepcional pel nostre país.
11/17/2017 - 18:03 ple investidura novembre 2017
Avui Terrassa en Comú hem fet roda de premsa per explicar els darrers dies previs al Ple d'investidura d'ahir, per poder veure què ha passat des del moment que l'alcalde deixa el càrrec.
El passat dimarts dia 7 des de Terrassa en Comú vam oferir una proposta de "Govern de Ciutat" fonamentat en un conjunt de propostes concises que creiem són les que necessita la ciutat en un context excepcional com l'actual, que pogués aglutinar el màxim nombre de grups amb l'objectiu d'evitar la confrontació de sigles i blocs en el que queda de mandat. I ho fèiem, des de la humilitat però amb el convenciment de què l'inici d'una nova etapa a la ciutat passa pel lideratge de TeC...
11/10/2017 - 09:53 GovernDeCiutat Ajuntament Terrassa
Volem compartir amb la ciutadania la nostra proposta d’acord per un #GovernDeCiutat 
11/07/2017 - 15:09 govern pacte de ciutat Terrassa
Permeteu-nos que avui les nostres primeres paraules siguin per reclamar la llibertat de tots els presos polítics que en aquests moments estan privats de llibertat de manera absolutament injusta, i per manifestar el nostre recolzament a ells i les seves famílies, especialment als terrassencs Lluí Puig i Josep Rull i molt especialment a la nostra companya Meritxell Lluís. El passat dijous 2 de novembre qui va ser fins al moment alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, va anunciar que es donava de...
Us compartim l'entrevista que Sergi Estapé de Diari de Terrassa ha publicat a l'edició de dissabte 4 de novembre al portaveu de TeC, Xavi Matilla. Sergi Estapé: ¿Cómo valora la dimisión de Jordi Ballart?
Xavi Matilla: Simpaticé con él a la hora de valorar que fue una decisión muy coherente con los compromisos que había manifestado, y empaticé en el sentido emocional porque fue una decisión muy difícil. Más allá del hecho personal, es un acto que nos...
11/02/2017 - 10:24 ple municipal octubre 2017 wifi
El Ple Municipal del mes d'octubre ha aprovat la proposta de resolució presentada per Terrassa en Comú per implementar punts de connexió Wifi oberts, gratuïts i d'alta velocitat a espais públics de la ciutat, així com al Parc de Vallparadís.

L'any 2011, l'Ajuntament de Terrassa va desplegar una xarxa sense fils a diferents espais públics de la ciutat, però una normativa molt restrictiva sobre aquest tipus de servei ha fet que esdevingui obsolet i que no respongui a les...