GRUP MUNICIPAL:


Regidors

Agenda

PROGRAMA: WHATSAPP:


Programa

WhatsApp
22/03/2019 Eleccions generals ECP
L'Espai TeC ha acollit la roda de premsa de Terrassa en Comú amb Xavi Matilla i Mercè Gómez, candidata de Catalunya en Comú al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona.
Diumenge 24 de març no us  podeu perdre l'acte de presentació del candidat a l'alcaldia on comptarem amb l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi Matilla, alcaldable de Terrassa en Comú.
El Centre Cívic de Montserrat, Torre-Sana i Vilardell va acollir dijous 14 de març la 22a Audiència Ciutadana de Terrassa en Comú on veïns i veïnes del barri ens van acompanyar i van compartir les seves inquietuds i propostes. Les regidores van recollir les peticions i inquietuds dels veïns i veïnes centrades en la necessitat de millor connectivitat amb transport públic, la situació de les rieres i la neteja del barri, una constant a totes les audiències que hem fet.
13/03/2019 Clima Vaga Mundial
Terrassa en Comú ha presentat acord de Junta de Portaveus en suport a la convocatòria de Vaga Mundial del Clima pel dia 15 de març del moviment global Fridays for Future de joves i adolescents estudiants d'arreu del planeta. Aquest divendres 15 de març el moviment F4F ha convocat vaga mundial fent crida a joves i adolescents perquè surtin al carrer a exigir a governs i a adults, justícia social i climàtica així com un compromís clar per protegir el futur i evitar l'emergència que suposa els perills del canvi climàtic.

Pròxims esdeveniments

24/03/2019 - 10:30 a 13:00
Diumenge 24 de març no us  podeu perdre l'acte "Matilla 2019, confia en el canvi" on comptarem amb l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi... llegeix més...

Segueix-nos a Twitter