GRUP MUNICIPAL:


Regidors

Agenda

PROGRAMA: WHATSAPP:


Programa

WhatsApp
Dissabte 30 de març farem la 23a, a la Plaça Can Roca a les 12h.   Volem compartir amb els veïns i veïnes algunes de les propostes que estem treballant des de l'oposició a l'Ajuntament i poder recollir les propostes de la ciutadania. 
Des de Terrassa en Comú hem presentat un acord de Junta de Portaveus per demanar al Govern de la Generalitat de Catalunya a la retirada immediata del Decret Llei 5/2019 de mesures urgents per a millorar l'accés a l'habitatge, i als grups parlamentaris la no ratificació en el Parlament. Un decret fet d'esquena als Ajuntaments, les entitats i la ciutadania. L'acord també demana iniciar un procés de debat, consens i propostes per a elaborar un nou Decret Llei amb el màxim consens i que suposi un avenç en la garantia del dret a l'habitatge i la ciutat a Catalunya, i no un pas enrere.
La Plaça Lluís Companys s'ha omplert per escoltar l'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i Xavi Matilla, alcaldable de TeC a l'acte de presentació del candidat de Terrassa en Comú a l'alcaldia.
22/03/2019 Eleccions generals ECP
L'Espai TeC ha acollit la roda de premsa de Terrassa en Comú amb Xavi Matilla i Mercè Gómez, candidata de Catalunya en Comú al Congrés de Diputats per la demarcació de Barcelona.

Pròxims esdeveniments

30/03/2019 - 12:00 a 13:30
Dissabte 30 de març farem la 23a, a la Plaça Can Roca a les 12h.  

Segueix-nos a Twitter