GRUP MUNICIPAL:


Regidors

Agenda

PARTICIPA:


Connecta't

Incorpora't

CONSULTA EL PROGRAMA:


Programa
Terrassa en Comú porta al Ple Municipal del mes de gener una proposta de resolució per regular la proliferació de les cases d'apostes a la nostra ciutat.
La bombolla del lloguer va ser cuinada políticament, a mesura de la banca i els fons voltors i, per tant, s'ha d'atallar políticament. El Reial Decret impulsat pel PSOE i aprovat el passat 14 de desembre pel Consell de Ministres del president Pedro Sánchez suposa un tancament en fals. És necessari un nou Reial Decret que inclogui la regulació dels preus dels lloguers abusius i altres mesures imprescindibles que porten temps exigint els Sindicats de Llogateres, altres col·lectius com la PAH, al costat d'alguns Ajuntaments com el de Barcelona. Diem alt i clar que les mesures preses pel...
Dilluns 21 de gener se celebrarà un Ple Municipal en sessió extraordinària amb un únic punt a l'ordre del dia l'aprovació de l'inici de l'expedient de contractació de la concessió del servei de titularitat municipal de transport públic col·lectiu i urbà de viatgers de Terrassa.
15/01/2019 Open Arms rescat
Terrassa en Comú presenta acord de Junta de Portaveus per exigir al Ministre de Foment que autoritzi a salpar el vaixell Open Arms del Port de Barcelona per poder continuar amb les tasques de salvament i rescat de vides al Mediterrani. Des del passat 14 de gener el vaixell de rescat de l'ONG Open Arms resta bloquejat al port de Barcelona sense autorització per salpar i desenvolupar les seves tasques de rescat. La capitania general dependent del Ministeri de Foment ha denegat l'autorització de salpar per motius estrictament polítics i sense cap relació amb les condicions del...

Pròxims esdeveniments

29/01/2019 - 19:30 a 21:00
Dimarts 29 de gener farem la primera audiència ciutadana de TeC de 2019, la 20a, al Casal Cívic Can Tusell (Carrer Tarragona, 101) a les 19.30h. 

Segueix-nos a Twitter