GRUP MUNICIPAL:


Regidors

Agenda

PARTICIPA:


Connecta't

Incorpora't

CONSULTA EL PROGRAMA:


Programa
Terrassa En Comú ha presentat proposta de resolució per al Ple Municipal del mes de maig per agilitzar i fixar terminis per a la construcció d'un equipament municipal al Districte 3.

21/05/2018
Dimarts 5 de juny Assemblea Territorial de Catalunya En Comú a Terrassa. Una assemblea per: ✔Parlar dels següents passos per a arribar a cada poble i ciutat de Catalunya ✔Debatre sobre el Municipalisme per a la transformació social  ✔Posar en comu l'activitat parlamentària.
Terrassa En Comú ha presentat proposta de resolució pel Ple Municipal del mes de maig per a la creació d'un Observatori de la contractació a l'Ajuntament de Terrassa.

El 17 de maig es commemora el dia contra l'homofòbia, la lesfòbia, la bifòbia i la transfòbia com a mostra de rebuig a qualsevol tipus de discriminació per raó d'orientació sexual o identitat de gènere. Un dia per tornar a recordar i condemnar la situació de violència i discriminació que estan patint les persones lesbianes, gais, trans i bisexuals arreu del món.

Pròxims esdeveniments

05/06/2018 - 18:30 a 21:00
Dimarts 5 de juny Assemblea Territorial de Catalunya En Comú a Terrassa. Una assemblea per: ✔Parlar dels següents passos per a arribar a cada... llegeix més...
02/06/2018 - 09:30 a 17:00
Dissabte 2 de juny farem la jornada de debat de candidatures municipalistes comunes.   Tres anys després de les eleccions municipals de 2015 és un... llegeix més...

Segueix-nos a Twitter