GRUPO MUNICIPAL:


Regidores

Agenda

CONSULTA EL PROGRAMA:


Programa
Aquest matí la Guardia Civil ha entrat a les conselleries d'Economia, d'Afers Exteriors, Governació i Afers Socials. Hi ha una dotzena de detinguts, entre ells el secretari general d'Economia, Josep Maria Jové; el secretari general d'Hisenda, Lluís Salvadó, i el director general de Patrimoni, Francesc Sutrias.     Ens trobem davant de la suspensió de facto de l'autonomia de Catalunya, amb l'aplicació encoberta de l'article 155 en la que el govern de Rajoy llença una ofensiva autoritària contra les llibertats i els drets civils de tots i totes.
   
Davant els atacs del govern del PP cal defensar la democràcia i els drets civils, avui més que mai, defensem les institucions catalanes, per aquest motiu avui des de TeC hem demanat juntament amb ERC-MES, PDeCAT i amb el suport de la CUP a l'alcalde Ballart la suspensió i ajornament de totes les Comissions Informatives previstes per aquests dies a l'Ajuntament.
12/09/2017 #ConsultaComuns1O
Ya está abierta la consulta on line de Catalunya en Comú para las personas inscritas con la pregunta  "Catalunya en Comú ha de participar en la mobilització de l'1-O?
El Pleno Municipal de jueves 7 de septiembre aprueba la memoria de gestión directa del agua como el modelo más eficiente y sostenible. Así después de 75 años la gestión del agua pasa a la gestión pública. Un proceso que nació de la ciudadanía y se trasladó a la institución. 

Síguenos en Twitter