GRUPO MUNICIPAL 2015-2019:


Regidores

PARTICIPA:


Inscríbete a TeC

PROGRAMA:


Programa
14/07/2021
Dilluns 19 de juliol, Gerardo Pisarello, diputat d'En Comú Podem i secretari primer de la Mesa del Congrés, presenta el seu nou llibre "Dejar de ser súbditos. El fin de la restauración borbónica" a Terrassa. A la presentació hi participaran també Enric Cama, professor d'història i membre de l'Associació Catalana d' Expresos Polítics del Franquisme i Agnès Petit, educadora social i responsable d'Organització de Catalunya en Comú. L'acte, organitzat per Catalunya en Comú i Terrassa en Comú en col.laboració amb la Coral dels Amics on es desenvoluparà (carrer...
30/07/2020
El silenci de l'Ajuntament de Terrassa i Jordi Ballart davant la cancel·lació de les targetes moneder de les beques menjador per a infants vulnerables durant el mes d'agost, per part de la Generalitat de Catalunya, ens ha alarmat i preocupat molt. D'aquestes targetes, que en principi es cancel·len el 31 de juliol, se n'han beneficiat 142.000 alumnes, dels que creiem que molts deuen ser de Terrassa, tot i que no disposem de les dades.
17/06/2020
Terrassa està afrontant una de les pitjors crisis dels últims temps, amb unes conseqüències que ningú és capaç de predir i per la qual ningú estava preparat. Com a totes les ciutats, s’ha fet el què s’ha pogut: amb encerts i errors. No hi ha antecedents, ni certeses, ni solucions prèvies a una pandèmia mundial les conseqüències de la qual, encara estan per venir.
21/02/2020
Feministas Terrassa se presentó a la ciudadanía de Terrassa el pasado viernes 14 de febrero. Se trata de una plataforma integrada por grupos y colectivos de mujeres de Terrassa y formaciones diversas. Este nuevo espacio nace de la necesidad de algunos grupos de mujeres de la ciudad de agruparse para sumar y hacer fuerza ante las agresiones del patriarcado y el capitalismo que imperan a nuestra sociedad.

Síguenos en Twitter