Sota el títol “2015-2019 Cap a un nou Municipalisme” el vídeo resum de les accions realitzades per Terrassa en Comú al llarg d'aquest mandat va obrir la darrera audiència ciutadana de TeC, la 24a.

Al llarg d'aquests 4 anys, TeC ha realitzat 24 trobades amb els veïns i veïnes de Terrassa, 24 espais on rendir comptes del que el Grup Municipal estava realitzant, 24 trobades per escoltar les peticions i inquietuds de la ciutadania.

La darrera audiència, al Centre Cívic President Macià va servir per fer balanç d'allò realitzat al llarg dels 4 anys. 4 anys on Terrassa en Comú no ha deixat de treballar per aconseguir el canvi que Terrassa necessita per avançar cap al futur. 4 anys on hem visitat i conegut tots els barris de Terrassa i ens hem trobat amb veïns i veïnes, entitats i organitzacions. 4 anys per construir una veritable alternativa d'esquerres a 40 anys del PSC. 4 anys aportant idees i propostes per fer de Terrassa una ciutat:

+Democràtica
+Feminista
+Equilibrada
+Justa
+Moderna

Quatre anys on el Grup Municipal Terrassa en Comú ha presentat 94 Propostes Resolució (81 Aprovades), 63 Acords Junta Portaveus presentats (61 Aprovats), 55 Actes per abordar els principals temes de l'agenda social. En definitiva 4 anys treballant pel canvi que Terrassa necessita.