Des de Terrassa en Comú ens hem adherit a la campanya #FreeOpenArms Rescatar personas no es un delito/ Sea rescuea is not a crime  i cridem a la participació en les mobilitzacions del 24 de març a les 12 h, davant les oficines de la Unió Europea a Barcelona i Madrid i davant els Ajuntaments de les ciutats que es puguin anar sumant a les concentracions.

El vaixell Open Arms porta immobilitzat preventivament en Pozzallo (Itàlia) des del diumenge 18 de març, sota un procés d'investigació propiciat per la fiscalia de Catània que considera a l'organització com a organització criminal que fomenta la immigració il·legal. L'objectiu d' Open Arms sempre ha estat el rescat de persones i sense la seva presencia a aigües del Mediterrani es perd una de les poques possibilitats de sobreviure per a les persones que s'embarquen en petites embarcacions neumàtiques o de fusta. Proactiva Open Arms porta dos anys salvant vides al mediterrani, en concret 58.924 vides salvades.

Per finalitzar demanem a l'Ajuntament de Terrassa la seva adhesió a la campanya i el seu màxim suport a l'ONG de salvament marítim Proactiva Open Arms.
 

Aquí teniu la web per adherir-se com a col·lectiu o per signar el manifest: http://freeopenarms.org/