Des de Terrassa en Comú ens afegim a la convocatòria d'aturada de demà dimarts 3 d'octubre i cridem a participar de les concentracions que es realitzin arreu del territori. Una convocatòria, que junt amb la de les concentracions d'avui dilluns davant dels Ajuntaments i dels llocs de feina a les 12 h han estat convocades per la Taula per la Democràcia  (constituïda per les organitzacions sindicals majoritàries com CCOO o UGT i entitats socials).

La de demà, una "Aturada de País", serà una protesta pacífica, democràtica, però contundent contra les actuacions policials de diumenge passat i amb la voluntat de fer tot el possible per defensar i garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Demà sortirem al carrer i defensarem els drets i les llibertats de totes per exigir que no es tornin a repetir mai més les agressions policials del dia 1 d'octubre. Així com per exigir que marxin els guàrdies civils i policies nacionals del dispositiu de l'1 d'Octubre que encara queden a Catalunya.