Dissabte 8 d'abril al Pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona acollirà l’Assemblea Fundacional del nou subjecte polític on es debatrà i aprovarà l’ideari polític, els principis d’ètica política i es donaran a conèixer les persones que formaran part dels nous òrgans rectors, la Comissió Executiva i la Coordinadora, d’acord amb el resultats del procés d’eleccions.

Les candidatures que optaran a la Comissió Executiva i a la Coordinadora ja s’han donat a conèixer. Cal destacar que diverses persones vinculades a Terrassa en Comú formen part d’algunes d’aquestes candidatures.

La candidatura a la Comissió executiva encapçalada per Xavier Domènech, “Equip En Comú Podem”, compta amb Xavi Matilla, portaveu del Grup Municipal de Terrassa en Comú i Marc Grau, cap de gabinet i coordinador del grup parlamentari En Comú Podem al Congrés dels Diputats. Una llista que suma i agrupa a molta gent vinguda de llocs i trajectòries molt diferents, que aporta experiència a les institucions i al govern, amb una àmplia trajectòria de treball i formació al servei del bé comú, que representa el pluralisme del país i de l’espai, amb gent comuna que s’implica, municipalista i feminista.

Pel que fa a la Coordinadora, dues de les candidatures que s’han presentat compten amb persones vinculades a la nostra ciutat i a TeC. L’“Equip En Comú Podem”, que encapçala Ada Colau, compta amb els regidors de TeC, Anna Rius i Xavi Martínez i amb l’educadora social Agnès Petit. Pel que fa a la candidatura “Gent Comuna”, una candidatura amb gent de tots els racons de Catalunya, d'esperit cooperatiu  i ciutadanista, que no vol competir amb ningú i sí construir amb totes i tots té al sí de les seves candidates a l’educadora social Cristina Puig i a la comunicadora Glòria Baena, ambdues vinculades a Terrassa en Comú.

Des de Terrassa en Comú volem posar les institucions d’aquest país al servei de la ciutadania. El municipalisme és el nostre origen i fer que la política sigui propera a la ciutadania, la nostra guia. La nostra implicació en aquest nou projecte polític és un pas més per construir una alternativa de país en majúscules vertebrada i construïda de baix a dalt i des de tots els territoris.

Les properes dates fins a l’Assemblea del 8 d’abril són:

  • 27 i 28 de març: presentació d’al·legacions.
  • 29 i 30 de març: resolució d’al·legacions.
  • 1 d’abril a les 10h fins al 8 d’abril a les 14h: votacions.
  • 1 d’abril a la seu de TeC (Passeig 22 de juliol, 512) es podrà fer les verificacions presencials dels inscrits (de 10 a 14 i de 16  a 20).
  • 3  i 7 d’abril Validacions i votacions presencials a Terrassa de 17h a 21h al local de CC.OO (carrer Unió 23).
  • 8 d’abril Assemblea a les 19h: resultats provisionals